Μπαρτσελόνα: Με Κούμαν κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι της La Liga κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2/10, 22:00).

Μπαρτσελόνα: Με Κούμαν κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα βαριά ήττα στο Champions League, αυτή τη φορά από την Μπενφίνα (3-0), φέρνοντας ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Ρόναλντ Κούμαν. Ωστόσο, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» δεν θα προβούν σε σπασμωδικές ενέργειες σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Κούμαν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές. Ως εκ τούτου, θα βρίσκεται στον πάγκο για το ντέρμπι της La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης το προσεχές Σάββατο (2/10, 22:00).

Ο Ζοάν Λαπόρτα πάντως έχει ήδη στο μυαλό μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες 58χρονου τεχνικού. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι παραμένον οι Τσάβι και ο Αντρέα Πίρλο, καθώς αμφότεροι προκρίνονται από τα περισσότερα μέλη της διοίκησης. Χαμηλότερα βρίσκονται προπονητές, όπως ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, και ο Ρομπέρτο Μαρντίνεθ.