Ρόμα: Μόνο πρόστιμο στον Τζανιόλο για τη χειρονόμία του στους οπαδούς της Λάτσιο μετά το ντέρμπι...

Δεν επιβλήθηκε τιμωρία αγωνιστικών στον Νικολό Τζανιόλο, αλλά πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την χειρονομία του νεαρού διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ρόμα, προς τους οπαδούς της Λάτσιο, μετά το τέλος του Κυριακάτικου ντέρμπι της Ρώμης

Ρόμα: Μόνο πρόστιμο στον Τζανιόλο για τη χειρονόμία του στους οπαδούς της Λάτσιο μετά το ντέρμπι...

Ανακούφιση επικράτησε στις τάξεις της Ρόμα, μετά την ενημέρωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Νικολό Τζανιόλο, για την συμπεριφορά του μετά το τέλος του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Λάτσιο (σ. 3-2 νίκησαν οι «λατσιάλι»).

Κι αυτό γιατί ο νεαρός, διεθνής, μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή κι έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του, για το προσεχές ματς απέναντι στην Έμπολι.

Υπενθυμίζεται ότι πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και μπει στη φυσούνα, έπιασε τα γεννητικά του όργανα και κάτι είπε στρεφόμενος προς το «πέταλο» των φανατικών της Λάτσιο

Έτσι φλέρταρε με τιμωρία αποκλεισμού από ματς της ομάδας του, ωστόσο ο κίνδυνος εξαλείφθηκε με τον αθλητικό δικαστή της Serie A να ανακοινώνει την τιμωρία του που θα είναι πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ «για τη χυδαία ενέργειά με αποδέκτες οπαδούς αντίπαλης ομάδας».