Μπρούνο Φερνάντες για το χαμένο πέναλτι: «Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμένα»

Τις ευθύνες του για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άστον Βίλα με 0-1 ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μπρούνο Φερνάντες για το χαμένο πέναλτι: «Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμένα»

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο μοιραίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 1-0, για την Premier League.

Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν στο 88' με κεφαλιά του Χάουζ και στις καθυστερήσεις οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο απέτυχε όμως να αξιοποιήσει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και ο Φερνάντες, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι, εμφανίσθηκε μετά το ματς, λυπημένος, αλλά και αποφασισμένος για την συνέχεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Instagram:

«Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμένα που έχασα το πέναλτι και την ήττα που ακολούθησε. Η κριτική και οι αντίθετες απόψεις, είναι ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου. Έχω μάθει να ζω με αυτό, ακόμη και χρησιμοποιώντας το, για να βελτιωθώ και να μην σταματήσω ποτέ να προσπαθώ. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, γιατί αυτά είναι τα πρότυπα μου, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας υποστηρίζουν πάντα».