Οι Γάλλοι προσθέτουν τον Όσκαρ Γκαρθία στους πιθανούς διαδόχους του Κούμαν στον πάγκο της Μπάρτσα!

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, είναι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Ρόναλντ Κούμαν για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Οι Γάλλοι προσθέτουν τον Όσκαρ Γκαρθία στους πιθανούς διαδόχους του Κούμαν στον πάγκο της Μπάρτσα!

Όσο δεν αποσαφηνίζεται με κάποιο επίσημο τρόπο η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα σχετικά με το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν τα δημοσιεύματα για πιθανούς διαδόχους του συνεχίζονται αμείωτα.

Έτσι, ενώ στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο ότι ο Ολλανδός θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και την αναμέτρηση με την Λεβάντε, για την 7η αγωνιστική, της La Liga, στη Γαλλία πληροφορές προσέθεσαν τον Όσκαρ Γκαρθία στη διαδοχολογία του «Τεν Τεν»!

Το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού (και νυν της Ρεμς),φέρεται να έπεσε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων των ιθυνόντων των Καταλανών κατά τη διάρκεια Δ.Σ.

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «RMC».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει περάσει 18 χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Τα πρώτα επτά στην περίφημη ακαδημία της, τη Μασία, τρία στη δεύτερη ομάδα και πέντε στην πρώτη.

Στην Μπαρτσελόνα έχει θητεύσει κι ως προπονητής, όντας τεχνικός της Κ19 για τρία χρόνια (2009-2012), ενώ την ίδια περίοδο ήταν βοηθός του Γιόχαν Κρόιφ στην εθνική Καταλωνίας.

Εξάλλου έχει συνεργαστεί με τον γιο του (αείμνηστου «Ιπτάμενου Ολλανδού») και νυν σύμβουλο της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Κρόϊφ, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όταν ο ίδιος ήταν στο πάγκο κι εκείνος αθλητικός διευθυντής.

Πρώτες επαφές ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα - Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Την ίδια στιγμή, πάντως, η καταλανική εφημερίδα "Sport" αναφέρει ότι οι μπλαουγκράνα έχουν έρθει σε επαφή με τον εκλέκτορα της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, για να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύεται με την Βελγική ομοσπονδία που θέλει να τον κρατήσει ως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ.