Κώστας Τσιμίκας: Στην καλύτερη ενδεκάδα του Carabao Cup (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εντυπωσιακός στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Νόριτς στο Carabao Cup. Μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του γ’ γύρου της διοργάνωσης.

Κώστας Τσιμίκας: Στην καλύτερη ενδεκάδα του Carabao Cup (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική παρουσία του στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Νόριτς στο Carabao Cup. Ανακοινώθηκε η καλύτερη ενδεκάδα του γ’ γύρου με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται φυσικά στο αριστερό άκρο.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών των «κόκκινων» έχοντας μία υπέροχη ασίστ, στο γκολ με κεφαλιά του Ντιβόκ Οριγκί με το οποίο έγινε το 2-0 ενώ και το 1-0 ξεκίνησε από δικό του κόρνερ.

Η Λίβερπουλ με ασίστ του Τσιμίκα απέκλεισε (3-0) τη Νόριτς των Τζόλη-Γιαννούλη στο Λιγκ Καπ (hls)!

Στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακας Κέλεχερ, ο οποίος στο 0-1 απέκρουσε το πέναλτι του Τζόλη αλλά και ο Μιναμίνο, ο οποίος ύστερα από καιρό έπαιξε με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και σημείωσε δύο τέρματα. Άνοιξε το σκορ και το έκλεισε στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Νόριτς.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε της Νόριτς με γκολ που ξεκίνησε από κόρνερ του Τσιμίκα (vid)!

Έχασε ο Τζόλης το πέναλτι που πήρε ο Γιαννούλης κι η Νόριτς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ!

Ο Τζόλης εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ χωρίς τη συγκατάθεση του Φάρκε

Η κορυφαία ενδεκάδα του 3ου γύρου του Carabao Cup: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τζέιμς (Τσέλσι), Γκούντε (Μπρέντφορντ), Χιουζ (Πρέστον), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Μαχρέζ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουίσα (Μπρέντφορντ), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μιναμίνο (Λίβερπουλ), Ροντρίγκεζ (Μπέρνλι), Φορς (Μπρέντφορντ)