Ο Τζόλης εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ χωρίς τη συγκατάθεση του Φάρκε

Ενοχλημένος ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ, είπε πως ο Χρήστος Τζόλης δεν ήταν αυτός που έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι, που χάθηκε κιόλας, κόντρα στους «κόκκινους».

Ο Τζόλης εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ χωρίς τη συγκατάθεση του Φάρκε

Ο Ντάνιελ Φάρκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Νόριτς από τη Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό από το Carabao Cup και ενοχλημένος από το χαμένο πέναλτι του Χρήστου Τζόλη, καθώς δεν είχε υποδείξει τον διεθνή Έλληνα επιθετικό για την εκτέλεση. Μάλιστα είπε πως θα φροντίσει έτσι ώστε να μην το επαναλάβει...

Ο Φάρκε δεν είχε υποδείξει ως εκτελεστή πέναλτι τον Χρήστο Τζόλη αλλά ο Έλληνας άσος πήρε την μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα στο ματςμε τη Λίβερπουλ αλλά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Έχασε ο Τζόλης το πέναλτι που πήρε ο Γιαννούλης κι η Νόριτς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ!

«Θα φροντίσω ότι δεν θα κάνει αυτό το λάθος ποτέ ξανά σε όλη του την καριέρα. Έκανε αυτό το λάθος μια φορά», είπε ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε μετά το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας πως δεν έπρεπε να το εκτελέσει εκείνος το πέναλτι. Δεν είχε την εντολή ο Έλληνας άσος.

Η Λίβερπουλ με ασίστ του Τσιμίκα απέκλεισε (3-0) τη Νόριτς των Τζόλη-Γιαννούλη στο Λιγκ Καπ (hls)!

Για το ματς, σχολίασε: «Είναι πάντα δύσκολο να σταθείς εδώ και να εξηγήσεις μια ακόμη ήττα. Είμαι φυσικά απογοητευμένος και τα γκολ είναι καθοριστικά για τη νίκη ποδοσφαιρικών αγώνων. Γενικά σήμερα έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Λίβερπουλ. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις και φυσικά στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι».