Μπρους για αποδοκιμασίες: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά θα είμαστε εντάξει»

Τη βεβαιότητα ότι η Νιούκαστλ θα ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού της Premier League εξέφρασε ο Στιβ Μπρους, μετά την ισοπαλία εντός έδρας (1-1) με τη Λιντς.

Μπρους για αποδοκιμασίες: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά θα είμαστε εντάξει»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League, μιλώντας μετά την ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με τη Λιντς, η οποία την άφησε ακόμα να ψάχνει για την πρώτη νίκη της σεζόν.

Το αποτέλεσμα οδήγησε τη Νιούκαστλ στη 18η θέση, με δύο βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και, ο Μπρους άκουσε αποδοκιμασίες από δυσαρεστημένους οπαδούς των γηπεδούχων, που κάλεσαν τον σύλλογο να τον απολύσει, μετά το γκολ που σημείωσε ο Ραφίνια για τη Λιντς (13').

«Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση, το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Μπρους στο Sky Sports. «Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν εντυπωσιακή. Πρέπει να αποδεχτείς ότι όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι δέχεσαι πίεση. Πώς το χειρίζεσαι; Διατηρείς την αξιοπρέπειά σου, κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο και μένεις πιστός», πρόσθεσε.

«Για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε το παιχνίδι, το οποίο βέβαια θα μπορούσε να έχει κάθε εξέλιξη. Ήταν σαν να παίζεις στο σχολείο, από τη μία άκρη στην άκρη και για να είμαστε δίκαιοι, η Λιντς σε υποχρεώνει σε αυτόν τον τρόπο. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, η απάντηση ήταν φοβερή.

Οι παίκτες έχουν δώσει ό,τι μπορούσαν και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις στη θέση μου. Είναι μια δύσκολη αρχή, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό, αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάνουμε, τότε είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε εντάξει», είπε.