Τσέλσι: Αναζητά τον οπαδό που έβριζε τον Μακ Γκιν της Άστον Βίλα

Αποφασισμένη να βρει τον οπαδό που απευθυνόταν με προσβλητικά λόγια στον ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα Τζον Μακ Γκιν το περασμένο Σάββατο (11/9) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να πατάξει κάθε παρόμοια συμπεριφορά εμφανίζεται η Τσέλσι.

Τσέλσι: Αναζητά τον οπαδό που έβριζε τον Μακ Γκιν της Άστον Βίλα

Στην απερίφραστη καταδίκη του οπαδού της που συμπεριφέρθηκε με ανοίκειο τρόπο εναντίον του μεσοεπιθετικού της Άστον Βίλα Τζον Μακ Γκιν κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (11/9) αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premier League προχώρησε η Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας (13/9).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Λονδίνου στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε στον διαδικτυακό τόπο της ξεκαθαρίζει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εντοπιστεί το άτομο το οποίο έβριζε χυδαία τον Σκωτσέζο διεθνή παίκτη των «χωριατών» την ώρα που εκτελούσε κόρνερ μπροστά στους οπαδούς της Τσέλσι.

«Γνωρίζουμε ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα άτομο μεταξύ του πλήθους να χρησιμοποιεί ακραία προσβλητική γλώσσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" το Σάββατο.

Η Τσέλσι θεωρεί απαράδεκτη κάθε μορφή συμπεριφοράς που προωθεί τις διακρίσεις και καταδικάζει τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε.

Ο σύλλογος προσπαθεί να φτάσει στην ταυτοποίηση του εμπλεκόμενου προσώπου και θα αναλάβει την εντονότερη δυνατή δράση σε κάθε τέτοια περίπτωση».

Μάλιστα προτρέπει οποιονδήποτε οπαδό που ήταν παρών στον χώρο του περιστατικού και γνωρίζει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα του συλλόγου να τις αναφέρει καλώντας σε μία συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή που δημοσιεύει!

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα εξέδωσε και αυτή σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (13/9), εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στην Τσέλσι για την προσπάθεια που κάνει να βρει τον ένοχο οπαδό της.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ:

«H Άστον Βίλα είναι ευγνώμων στους φίλους μας της Τσέλσι για τη γρήγορη και αποφασιστική δράση τους στην καταδίκη του φανατισμού που στόχευσε τον Τζον Μακ Γκιν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" αλλά και στην έναρξη της έρευνας ώστε να βρεθεί η ταυτότητα του δράστη.

Η Άστον Βίλα θα υποστηρίξει στον μέγιστο βαθμό αυτή την έρευνα. Και οι δύο σύλλογοι έχουν μηδενική ανοχή στη μάστιγα των διακρίσεων σε οποιαδήποτε μορφή όταν συμβαίνει στα γήπεδά μας».