Mundo Deportivo: Δημοσίευσε το έγγραφο του Μέσι με το οποίο ζήτησε να μείνει ελεύθερος

Η Mundo Deportivo έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο (burofax) το οποίο έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.

Mundo Deportivo: Δημοσίευσε το έγγραφο του Μέσι με το οποίο ζήτησε να μείνει ελεύθερος

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Mundo Deportivo το περιβόητο burofax, με το οποίο το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος.

Η καταλανική εφημερίδα έχει στο πρωτοσέλιδό της την Κυριακή (5/9) το εν λόγω έγγραφο, με τον Μέσι να επικαλείται μία ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Το έγγραφο αναφέρει: «Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου».

Εντέλει, ο Αργεντινός άσος δεν έφυγε από τους «μπλαουγκράνα», αφού δεν βρέθηκε η φόρμουλα να αφεθεί ελεύθερος, με αποτέλεσμα να φορέσει για μία ακόμα σεζόν τη φανέλα της Μπάρτσα, πριν αποχωρήσει οριστικά με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα την οποία επικαλέστηκε ο Μέσι είχε παρέλθει και, ως εκ τούτου, τέθηκε σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο: