Επίσημο! Ανακοινώθηκε ο Τσούμιτς από τη Λουκέρνη

Η Λουκέρνη ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Τσούμιτς με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Επίσημο! Ανακοινώθηκε ο Τσούμιτς από τη Λουκέρνη

Ο Νίκολα Τσούμιτς δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για να τον κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Λουκέρνη. Μετά τις μεταγραφές των Ονιεκούρου, Λόπες ήταν πολύ δύσκολο για τον Σέρβο εξτρέμ να βρει θέση στην ομάδα του Πειραιά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία με τη Λουκέρνη και ο νεαρός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελβετική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο. Η μεταγραφή του Τσούμιτς ανακοινώθηκε από τους Ελβετούς και μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχει και ο οψιόν αγοράς χωρίς να γίνεται γνωστό το ύψος αυτής.

Για τη μεταγραφή του Σέρβου ακραίου επιθετικού μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Λουκέρνη, Ρέμο Μάγιερ, ο οποίος ανέφερε: «Με τον Νίκολα έχουμε πλέον πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις στην επίθεση και ταιριάζει απόλυτα με την ιδέα του παιχνιδιού μας με την ταχύτητα και την τεχνική του. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ελβετίας. Κοιτάζω μπροστά και περιμένω να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο και μπροστά στον κόσμο μας», είπε ο Τσούμιτς.