Sky Sports: «Ο Εμπαπέ νιώθει ότι η Παρί τον κρατάει παρά τη θέλησή του να συνεχίσει στη Ρεάλ»

Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αισθάνεται δυσαρεστημένος από τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον κρατάει παρά την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Sky Sports: «Ο Εμπαπέ νιώθει ότι η Παρί τον κρατάει παρά τη θέλησή του να συνεχίσει στη Ρεάλ»

Με την προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου να φτάνει στο τέλος της την Τρίτη (31/8), κορυφώνεται και η αγωνία για το σίριαλ της ενδεχόμενης μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αγγλικού "Sky Sports", ο 22χρονος Γάλλος φορ είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού νιώθει ότι η γαλλική ομάδα προσπαθεί να τον κρατήσει στο Παρίσι παρά τη θέλησή του.

Από την πλευρά του νεαρού άσου, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο γαλλικός σύλλογος είχε υποσχεθεί ότι θα τον άφηνε να φύγει έναντι 180 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έκανε δεκτή την προσφορά της Ρεάλ για 170 εκ. ευρώ +10 μπόνους.

Αν οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία το καλοκαίρι, τότε οι «μερένχες» θα υπογράψουν με τον Εμπαπέ τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.