«Μένει στη Νάπολι ο Μανωλάς, έχει καταλάβει τις δυσκολίες»

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει για το θέμα του Κώστα Μανωλά την Κυριακή (29/8) ότι ο Έλληνας άσος έχει καταλάβει ότι δεν γίνεται να επιστρέψει τώρα στον Ολυμπιακό. 

«Μένει στη Νάπολι ο Μανωλάς, έχει καταλάβει τις δυσκολίες»

Ο Κώστας Μανωλάς μένει στη Νάπολι όπως αναφέρει και την Κυριακή (29/8) ο ιταλικός Τύπος, με τον Έλληνα άσο να είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με την Τζένοα (29/8, 13:30), στον οποίο αναμένεται να είναι ξανά βασικός, όπως και στην πρεμιέρα της Serie A απέναντι στην Βενέτσια.

Η Corriere Dello Sport αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο πρωταγωνιστής της μεταγραφικής περιόδου για τη Νάπολι θα μείνει στην ομάδα του και δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που ήθελε να συμβεί. Ωστόσο έχει κατανοήσει την περίπλοκη οικονομική κατάσταση αυτής της υπόθεσης με τα μεγάλα ποσά που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιό του και γενικότερα με τη μεταγραφή. Και θα μείνει στη Νάπολι με ικανοποίηση για να συνεχίσει να τη βοηθά στις υποχρεώσεις της.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Τρίτη (31/8) και έχουν γίνει πολλές ανατροπές στο παρελθόν στις τελευταίες ώρες, αλλά φαίνεται πως αυτή η υπόθεση για φέτος έχει κλείσει, όπως και από πλευράς Ολυμπιακού έχει ξεκαθαριστεί. Στην Ιταλία είναι πλέον βέβαιοι ότι ο έμπειρος στόπερ θα παραμείνει στη Νάπολι γνωρίζοντας ότι η επιθυμία του δεν μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και χωρίς κάποιο παράπονο, αλλά με απόλυτο επαγγελματισμό, θα συνεχίσει να υπηρετεί το πλάνο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.