Tuttomercatoweb: «Ο Μανωλάς μένει στη Νάπολι»

Όπως αναφέρει νέο ιταλικό δημοσίευμα, ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να παραμείνει στη Νάπολι.

Tuttomercatoweb: «Ο Μανωλάς μένει στη Νάπολι»

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό πιθανόν να μην τελεσφορήσει, αφού ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει στη Νάπολι, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει το Tuttomercatoweb.

Το εν λόγω ιταλικό δημοσίευμα τονίζει ότι οι πιέσεις του διεθνούς Έλληνα στόπερ δεν έπιασαν τόπο προς την διοίκηση των «παρτενοπέι» και θα παραμείνει στην ομάδα του Νότου τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Νάπολι δεν ήθελε να αφήσει τον Μανωλά για ένα ποσό μικρότερο το 15 εκατ. ευρώ, με την πρόταση του Ολυμπιακού να απέχει από τις απαιτήσεις των Ιταλών, με αποτέλεσμα τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπογραμμίζεται, ωστόσο, πως με μία αξιόλογη πρόταση πιο κοντά στα χρήματα που αξιώνει η ιταλική ομάδα για τον 30χρονο αμυντικό, είναι πρόθυμη να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το ΦΩΣ της Πέμπτης (26/8) αναφέρει ότι η Νάπολι είναι ανένδοτη και δεν πέφτει ούτε ένα ευρώ στις απαιτήσεις για τον Μανωλά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει αν δεν πάρει τα χρήματα που επιθυμεί.