«Ο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει για Καμαρά αντί Μανωλά, ο Ολυμπιακός προσφέρει Σεμέδο στη Νάπολι»

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μίνο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακός να δεχτεί την ανταλλαγή του Κώστα Μανωλά με τον Μαντί Καμαρά, ενώ έτερο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι» προσφέρουν τον Ρούμπεν Σεμέδο στη Νάπολι.

«Ο Ραϊόλα προσπαθεί να πείσει για Καμαρά αντί Μανωλά, ο Ολυμπιακός προσφέρει Σεμέδο στη Νάπολι»

Το σίριαλ για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα ιταλικά δημοσιεύματα, με διαρκώς νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την "Tuttosport", ο Μίνο Ραϊόλα επιχειρεί να πείσει την ομάδα του Πειραιά να δεχτεί την τράμπα Καμαρά-Μανωλά, χωρίς να λάβει επιπλέον χρήματα.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ολυμπιακός ζητάει ακόμα 10 εκατ. ευρώ, πόσο που δεν μπορεί να δώσει η Νάπολι, με τον ατζέντη του Έλληνα αμυντικού να προσπαθεί να γεφυρώσει το κενό.

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει Σεμέδο στη Νάπολι για να πάρει Μανωλά»

Από την άλλη, ένα έτερο δημοσίευμα από το Calcionapoli24 αναφέρει ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσφέρει στην ιταλική ομάδα τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο ούτως ή άλλως θέλει να ξεφορτωθεί.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι αντί του Καμαρά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσφέρουν στη Νάπολι τον Πορτογάλο στόπερ προκειμένου να αποκτήσουν τον Μανωλά.