Νόσησε με κορονοϊο ο Πούλισιτς της Τσέλσι

Η Τσέλσι έκανε γνωστό ότι ο Αμερικανός αστέρας της, Κρίστιαν Πούλισιτς, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και χάνει σε πρώτη φάση το ντέρμπι του Λονδίνου με την Άρσεναλ, αφού μπήκε σε απομόνωση. 

Νόσησε με κορονοϊο ο Πούλισιτς της Τσέλσι

Άσχημα μαντάτα για την Τσέλσι λίγες ώρες πριν το Κυριακάτικο (22/08) ντέρμπι, της Premier League, με την Άρσεναλ, καθώς θετικός σε τεστ Covid-19 βρέθηκε ο Κρίστιαν Πούλισιτς, με αποτέλεσμα να χάσει την επικείμενη αναμέτρηση αφού απαιτείται να μείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον 10 ημέρες κατά τις επιταγές της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 22χρονος, Aμερικανός διεθνής, μεσοεπιθετικός νόσησε από κορονοϊό, με τον προπονητή των μπλε, Τόμας Τούχελ, να ενημερώνει σχετικά.

«Η κατάσταση με τον Πούλισιτς δεν είναι εύκολη. Είχε ένα θετικό δείγμα και πρέπει να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Δεν προπονείται και δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Άρσεναλ» ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες».

Ωστόσο υπάρχουν και θετικά νέα από το ιατρικό δελτίο για την Τσέλσι, αφού ο Χακίμ Ζίγετς επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ κι ο Ενγκολό Καντέ ανάρρωσε από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας, με το οποίο οι «μπλε» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.