Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ο Κουρτουά ως το 2026

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2026 έβαλε ο Βέλγος τερματοφύλακας, Τιμπό Κουρτουά.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε ο Κουρτουά ως το 2026

Την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης θα υπερασπίζεται για αρκετά ακόμα χρόνια ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «μερένγκες» και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, που θα τον κρατήσει πλέον στις τάξεις της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος διεθνής άσος αποκτήθηκε από τους Μαδριλένους το 2018 έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι και παραμένει ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας. Στο διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ μετρά ήδη 130 συμμετοχές, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πήρε μέρος σε 51 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 21 εξ αυτών.

Την τρέχουσα σεζόν μετρά ήδη μία παρουσία στο ρόστερ των «μερένγκες», στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Αλαβές στην πρεμιέρα της La Liga.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρτουά ήταν ο βασικός τερματοφύλακας και της εθνικής ομάδας του Βελγίου στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε την ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του Κουρτουά: