Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Ρόνι Λόπες! (vids)

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με τη μορφή δανεισμού. Δείτε VIDEOS με τις καλύτερες στιγμές του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Ρόνι Λόπες! (vids)

Ο Ρόνι Λόπες βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ.

Η είδηση αυτή επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, η οποία αναφέρει στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (14/8) ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επικοινωνία με τον Λόπες, με τον Πορτογάλο άσο να είναι θετικός να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Νωρίτερα το fosonline.gr σας είχε γράψει ότι η περίπτωση του Λόπες βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με τοπικό Τύπο της Σεβίλλης.

Ποιος είναι ο Ρόνι Λόπες

Ο Μάρκος Πάουλο Μεσκίτα Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1995 στο Μπελέμ της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ κατά κύριο λόγο.

Έχει ωστόσο τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα, από όπου μεταπήδησε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Λιλ, Μονακό, Σεβίλλη και Νις.

Την σεζόν 2020-21 δόθηκε δανεικός από τη Σεβίλλη στη Νις, με την οποία πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας παράλληλα 5 γκολ και 2 ασίστ.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί με κάθε ηλικιακή ομάδα της Εθνικής Πορτογαλίας (από την Κ16 και πάνω), ενώ μετράει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Δείτε βίντεο με highlights και κορυφαία στιγμιότυπα: