Ολυμπιακός: Έκλεισε Ρόνι Λόπες!

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Σεβίλλη για δανεισμό του Ρόνι Λόπες.

Ολυμπιακός: Έκλεισε Ρόνι Λόπες!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ρόνι Λόπες. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον δανεισμό του 25χρονου Πορτογάλου άσου.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται και από την πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι «θεωρούν κλεισμένο τον παίκτη από τον Ολυμπιακό» σύμφωνα με τη Record.

Το ΦΩΣ είχε γράψει από το Σάββατο (14/8) ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επικοινωνία με τον Πορτογάλο εξτρέμ και ανέφερε στο πρωτοσέλιδό του ότι ενεργοποιήθηκε ξανά η υπόθεση του 25χρονου άσου.

Νωρίτερα το fosonline.gr σας είχε γράψει ότι η περίπτωση του Λόπες βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με τοπικό Τύπο της Σεβίλλης.

Ο Λόπες είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1995, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ κατά κύριο λόγο. Έχει ωστόσο τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα, από όπου μεταπήδησε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Λιλ, Μονακό, Σεβίλλη και Νις.

Την σεζόν 2020-21 δόθηκε δανεικός από τη Σεβίλλη στη Νις, με την οποία πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας παράλληλα 5 γκολ και 2 ασίστ.