«Προχωράει του Λόπες για Ολυμπιακό»

Ο Ρόνι Λόπες είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση και στη Σεβίλλη θεωρούν ότι η περίπτωση είναι πλέον πολύ προχωρημένη.

«Προχωράει του Λόπες για Ολυμπιακό»

Ο Ρόνι Λόπες είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τον παίκτη που αναζητείται ώστε να μπορέσει να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στα άκρα της επίθεσης της ομάδας, αλλά και να δημιουργήσει από τον άξονα καθώς ο 25χρονος Πορτογάλος άσος έχει αυτή τη δυνατότητα.

Ολυμπιακός: Επαφή με Ρόνι Λόπες

Τον Λόπες ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και τον προηγούμενο μήνα, αλλά η Σεβίλλη ζητούσε χρήματα για να τον δανείσει όπως επίσης και να καλυφθεί ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα η κατάσταση είναι περισσότερο διαλλακτική, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ανδαλουσία, καθώς ο παίκτης έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Λοπετέγκι και η Σεβίλλη επιθυμεί να κάνει μια συμφέρουσα συμφωνία αποχώρησης.

«Ο δανεισμός του στη Νις δε στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ιδανικός προορισμός για τον Λόπες και οι επαφές είναι σε εξέλιξη και έχουν προχωρήσει», ανέφερε το πρωί της Κυριακής (15/8) ο τοπικός Τύπος στη Σεβίλλη.