Ρεάλ Μαδρίτης: «Παράλογο να παίξουμε στην Premier League, δημοσίευμα με κακή πρόθεση»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποχρεώθηκε να διαψεύσει το σενάριο που την ήθελε να αφήνει τη La Liga για την Premier League, κάνοντας λόγo για δημοσίευμα «αναληθές, παράλογο και απίθανο, με πρόθεση να βλάψει την καθημερινότητα του συλλόγου».

Ρεάλ Μαδρίτης: «Παράλογο να παίξουμε στην Premier League, δημοσίευμα με κακή πρόθεση»

Η Mundo Deportivo προκάλεσε αναστάτωση στη Μαδρίτη μετά από δημοσίευμα στο οποίο υποστηρίζει ότι η Ρεάλ πρόκειται να αποχωρήσει από την La Liga για να ενσωματωθεί στην Premier League.

Πιο αναλυτικά, το επίμαχο δημοσίευμα του καταλανικού Μέσου αναφέρει: «Οι Μαδριλένοι ερευνούν το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από την Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A, όσο και για την Bundesliga».

Μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, οι «μερένχες» υποχρεώθηκαν με ανακοίνωσή τους να διαψεύσουν το ρεπορτάζ, χαρακτηρίζοντάς το «αναληθές, παράλογο και απίθανο»: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο, ενώ έχει την πρόθεση να βλάψει την καθημερινότητα του συλλόγου».