Σεβίλλη: Παίρνει Μοντιέλ από την Ρίβερ Πλέιτ

Στα 11 εκατ. ευρώ ανέρχεται η μεταγραφή του Γκονσάλο Μοντιέλ από τη Ρίβερ Πλέιτ στη Σεβίλλη.

Σεβίλλη: Παίρνει Μοντιέλ από την Ρίβερ Πλέιτ

Σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Γκονσάλο Μοντιέλ έφτασε η Σεβίλλη και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ταξιδεύει αργότερα την Πέμπτη (12/8) για την Ισπανία, όπου, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τη συμφωνία των δύο συλλόγων επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μετά τον αγώνα του Copa Libertadores με την Ατλέτικο Μινέιρο, που έγινε τα ξημερώματα στο Μπουένος Άιρες, και στον οποίο ο Μοντιέλ δεν έπαιξε εξαιτίας μυϊκού προβλήματος. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το συνολικό κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να κρατάει το 20%, αφού έχει στην κατοχή του το αντίστοιχο ποσοστό δικαιωμάτων του.

Ο 24χρονος παίκτης καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή. Αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» της Ρίβερ Πλέιτ, «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα το 2016 και έκτοτε πανηγύρισε ένα Copa Libertadores, δύο Recopa Sudamericana, τρία κύπελλα και δύο Super Cup Αργεντινής. Έχει 13 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και ήταν μέλος της ομάδας που πανηγύρισε τον περασμένο μήνα την κατάκτηση του Copa America.