Ροναλντίνιο: Χαρά μου που ο Μέσι φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Βραζιλιάνος, παλαίμαχος και ποδοσφαιρικός μέντορας του Λιονέλ Μέσι, στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε χαρούμενος που ο Αργεντινός πήγε και σε δεύτερη πρώην ομάδα του μετά την ανακοίνωση της ένταξης του στην Παρί Σεν Ζερμέν 

Ροναλντίνιο: Χαρά μου που ο Μέσι φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Παρότι ο Ροναλντίνιο προ ημερών είχε καλέσει, δημόσια, τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα γιατί, όπως είπε, «είναι η ίδια της η ιστορία», ωστόσο μετά την ανακοίνωση του Αργεντινού από την Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε, μέσω «twitter» ευτυχής που ο καλός του φίλος (και πρώην προστατευόμενος στους Καταλανούς) μεταπήδησε στην ομάδα του Παρίσιου.

Μάλιστα ο Μέσι ακολούθησε την αντίθετη πορεία από τον Βραζιλιάνο, που το 2003 είχε αφήσει την ομάδα από την «πόλη του φωτός» για την πρωτεύουσα της Καταλωνίας και τους «μπλαουγκράνα». κάτι που ο «Ντίνιο» - ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι οι Παριζιάνοι πάνε ...φουλ για το Champions League - δεν θα μπορούσε να μην επισημαίνει στην ανάρτηση του.

«Είναι μεγάλη χαρά το ότι έχω παίξει σε αυτά τα δύο μεγάλα κλαμπ και τώρα βλέπω τον φίλο μου να φοράει αυτή τη φανέλα. Του εύχομαι να ζήσει πάρα πολλές στιγμές ευτυχίας.

Είμαι ευτυχισμένος και για το φίλο μου Σέρχιο Ράμος. Το ρόστερ είναι σούπερ και μυρίζω άρωμα Champions League», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.