Ροναλντίνιο: Ο Μέσι πρέπει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, είναι η ίδια η ιστορία της!

Ερωτηθείς για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι ο Ροναλντίνιο τάχθηκε υπέρ της παραμονής του στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι ο Αργεντινός είναι συνυφασμένος με την ιστορία του Καταλανικού συλλόγου

Ροναλντίνιο: Ο Μέσι πρέπει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, είναι η ίδια η ιστορία της!

Παρότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και την νέα αγωνιστική περίοδο τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» και το «σάλαρι καπ» στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών των ομάδων της La Liga ,που έχει επιβάλλει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, έχουν προκαλέσει καθυστέρηση στις πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις.

Έτσι ο Ροναλντίνιο, από την Ιταλία όπου βρίσκεται (μετά το πέρασμα του από τα μέρη μας...), ερωτηθείς σχετικά, εμφανίστηκε υπέρ της παραμονής του πρώην συμπαίκτη του και επιστήθιου φίλου του.

«Ο Μέσι θα πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα επειδή είναι η ιστορία του συλλόγου», επιχειρηματολόγησε ο Βραζιλιάνος, που είχε υπό την προστασία του τον Αργεντινό αρχηγό, πλέον και ρέκορντμαν (γκολ και συμμετοχών) των «μπλαουγκράνα», όσο αγωνίζονταν μαζί (2004-08).

Δεν θα μπορούσε ο «Ντίνιο» να μην ερωτηθεί, στη γείτονα και για την ομάδα που αγωνίστηκε κατά την Ιταλική του θητεία, μετά την Μπάρτσα. Την Μίλαν.

«Συνεχίζω να παρακολουθώ την Μίλαν, τα πηγαίνουν καλά, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.

Στην καρδιά μου έχω επίσης και τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι και περιμένω για την άνοδο της Μόντσα, ομάδα την οποία διοικούν τώρα, στην Serie A», δήλωσε ο Ροναλντίνιο, που μέτρησε 94 γκολ σε 207 παιχνίδια του με την Μπαρτσελόνα και 26 γκολ στις 95 συμμετοχές τους με τους «ροσονέρι».