Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη για να υπογράψει ο Μέσι!

Έτοιμος να υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ακόμα και την Πέμπτη (5/8).

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη για να υπογράψει ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τις διακοπές του και από το βράδυ της Τετάρτης (5/8) βρίσκεται στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος αφίχθη μαζί με την οικογένεια του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, προερχόμενοι από την Ίμπιθα, όπου πέρασαν αρκετές ημέρες και δεν αποκλείεται αργότερα την Πέμπτη (6/8) να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Όπως είναι γνωστό, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από τις 16 Οκτωβρίου 2004 και με τα «χρώματα» της ιστορικής ομάδας, έχει κατακτήσει κάθε... διαθέσιμο τίτλο.

Από τον περασμένο χειμώνα, αναπτύχθηκε έντονα η φημολογία, που ήθελε τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής να «κλείνει το κεφάλαιο» Μπάρτσα, με πιθανότερο προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι ή την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, μετά από την επιθυμία του Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα και τις συντονισμένες ενέργειες του Ζοάν Λαπόρτα, ο διάσημος άσος θα εξακολουθήσει να φορά την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δώσει το «παρών» στον Κυριακάτικο αγώνα με την Γιουβέντους στο «Καμπ Νου» και στο πλαίσιο του «Trophée Gamper».