Κλοπ: «Ο Ελιοτ θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αξία του Χάρβεϊ Έλιοτ, τονίζοντας ότι επέστρεψε στη Λίβερπουλ αποφασισμένος για να πετύχει.

Κλοπ: «Ο Ελιοτ θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν»

Η Λίβερπουλ θα καταβάλλει τελικά το ποσό των 6 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, ως τροφεία για τον 18χρονο Χάρβεϊ Έλιοτ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τέτοια υπόθεση που αποφασίστηκε από ανεξάρτητη επιτροπή επίλυσης διαφορών.

Ο νεαρός Άγγλος άσος μετακινήθηκε από τη Φούλαμ στη Λίβερπουλ το 2019 και τότε οι δύο ομάδες είχαν αποτύχει να τα βρουν στο ποσό της αποζημίωσης που θα έπρεπε να πληρώσουν οι «κόκκινοι» στους Λονδρέζους.

Η ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματικής ποδοσφαιρικής αποζημίωσης, αποφάσισε πως η Λίβερπουλ θα πρέπει πλέον να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό, καθώς απορρίφθηκε η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Αυτό αποτελεί ποσό - ρεκόρ για τροφεία ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον Μάιο του 2019 είχε γίνει ο νεαρότερος που αγωνίστηκε ποτέ σε ματς της Premier League, παίζοντας με τη φανέλα της Φούλαμ κόντρα στη Γουλβς.

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε δανεικός στην Μπλάκμπερν και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Championship, έχοντας στο ενεργητικό του επτά γκολ και 11 ασίστ. Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει πολύ στην αξία του Έλιοτ: «Ο Χάρβεϊ επέστρεψε στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να πετύχει. Δουλεύει σκληρά και πιστεύω πως θα είναι η έκπληξη της νέας σεζόν. Το ταλέντο του είναι μοναδικό» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.