Premier League: «Ο Σίγκουρντσον της Έβερτον συνελήφθη για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής της Premier League που συνελήφθη για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών φέρεται να είναι ο αρχηγός της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Premier League: «Ο Σίγκουρντσον της Έβερτον συνελήφθη για αδικήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία»

Η είδηση ότι ποδοσφαιριστής της Premier League που συνελήφθη για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων σόκαρε το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και βρετανικά Μέσα ο εν λόγω παίκτης φέρεται να είναι ο αρχηγός της Έβερτον και διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας, Γκίλφι Σίγκουρντσον.

Πρώτη η Mirror γνωστοποίησε την είδηση, χωρίς να κατονομάσει τον ποδοσφαιριστή για νομικούς λόγους. Ωστόσο, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι 31 ετών και διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ λίγο αργότερα τα «ζαχαρωτά» επιβεβαίωσαν ότι έχουν αποκλείσει τον κατηγορούμενο παίκτη από την ομάδα μέχρι νεωτέρας.

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αποκλείσει έναν παίκτη της πρώτης ομάδας εν αναμονή αστυνομικής έρευνας. Το κλαμπ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις αρχές και δεν θα κάνει κάποια νέα ανακοίνωση για την ώρα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η αστυνομία του Μάντσεστερ αν και έχει επιβεβαιώσει την σύλληψη ενός ποδοσφαιριστή με αυτές τις κατηγορίες δεν έχει επιβεβαιώσει ότι ο συλληφθείς είναι ο Σίγκουρντσον.