Νέο κρούσμα στην Σπέτσια, έφτασαν τους 11 οι νοσούντες

Συναγερμός έχει σημάνει στο «στρατόπεδο» της Σπέτσια, καθώς τα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού έφτασαν πλέον τα έντεκα.

Νέο κρούσμα στην Σπέτσια, έφτασαν τους 11 οι νοσούντες

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Σπέτσια από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στις τάξεις της.

Μπορεί ο ιταλικός σύλλογος να παραμένει απομονωμένος στο προπονητικό κέντρο, ωστόσο σήμερα (19/7) έγινε γνωστό ότι βρέθηκε ένα ακόμα θετικό δείγμα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νοσούντων να έχει φτάσει πλέον τους έντεκα.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες η Σπέτσια είχε γνωστοποιήσει δέκα θετικά δείγματα, εκ των οποίων οι εννέα ήταν ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος του προπονητικού της επιτελείου, ενώ, πλέον, πήρε άδεια από τις αρμόδιες Αρχές ώστε οι παίκτες της να πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις.

Η αγωνιστική δράση στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ξεκινά στις 22 Αυγούστου, με την Σπέτσια να έχει μπροστά της περίπου έναν μήνα για την προετοιμασία της. Στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει την Κάλιαρι στην Σαρδηνία.