Λίβερπουλ: Θέλει τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς για αντί-Βαϊνάλντουμ!

Τον αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ ψάχνει η Λίβερπουλ και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς. 

Λίβερπουλ: Θέλει τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς για αντί-Βαϊνάλντουμ!

Η Λίβερπουλ ψάχνει για τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Τζίνι Βαϊνάλντουμ που μετακόμισε από την Αγγλία στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «ρεντς» έχουν βάλει αρκετούς παίχτες στο στόχαστρο και ένας εξ’ αυτών – βρίσκεται μάλιστα ψηλά στη λίστα – είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς.

Η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Σέρβο άσο της Λάτσιο, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα. Ο Σάβιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ρώμης ως το καλοκαίρι του 2024, η οποία αξιώνει ένα ποσό περίπου 100 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η Λίβερπουλ σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα είναι έτοιμοι να δώσει 80 εκ. ευρώ για να τον ντύσει στα χρώματα της και αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρει.

Μάλιστα φαίνεται πως ο Σάβιτς είναι στο πλευρό της αφού έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να παίξει σε ανώτερο επίπεδο. Μεταξύ άλλων, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει σημειώσει τα ονόματα των Σαούλ, Οτάβιο, Τίλεμανς και Ρενάτο Σάντσες.