Η Gazzetta dello Sport «βλέπει» τη Νάπολι να επιστρέφει στο κυνήγι του Τσιμίκα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport η Νάπολι υπολογίζεται ότι θα κυνηγήσει, εκ νέου, τον Κώστα Τσιμίκα με την μορφή του δανεισμού από την Λίβερπουλ

Η Gazzetta dello Sport «βλέπει» τη Νάπολι να επιστρέφει στο κυνήγι του Τσιμίκα!

Το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα μετά από μια σεζόν στην Λίβερπουλ καθηλωμένος στον πάγκο απασχολεί την «Gazzetta dello Sport» η οποία επαναφέρει την Νάπολι στο... κατόπι του Έλληνα διεθνούς αριστερού μπακ.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» για το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή, η κορυφαία εφημερίδα της Ιταλίας, στην έντυπη έκδοση της, συνδέει, εκ νέου τον πρώην άσο του Ολυμπιακού με την ομάδα του Κώστα Μανωλά.

Κατά την "Gazzetta dello Sport", η ομάδα του Ιταλικού Νότου «τον έχει στα υπ' όψιν» δίχως πάντως να είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους αφού στην παρούσα φάση προπορεύονται οι Έμερσον Παλμιέρι (της Τσέλσι) και ο Νούνο Ταβάρες (της Μπενφίκα).

Υπενθυμίζει ότι και πέρσι είχε κινηθεί για εκείνον αλλά «κατέληξε στη Λίβερπουλ αντί 13 εκατ. ευρώ» κι ότι στους «κόκκινους» αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά στην Premier League και σε 7 συνολικά ματς της ομάδας του Κλοπ.

Κατά το έντυπο μια λύση δανεισμού του παίκτη θα ήταν επωφελής και ρεαλιστική για όλα τα μέρη της συμφωνίας για να προσθέσει - με νόημα - ότι στα «συν» του να ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο είναι η ύπαρξη «ενός άλλου Κώστα στην ομάδα της Νάπολι»...