Λενγκλέ: Στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν!

Ο Γάλλος, διεθνής, αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Κλεμάν Λενγκλέ, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του ξεκαθάρισε ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν κάτοικος Βαρκελώνης.

Λενγκλέ: Στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν!

Η σεζόν για τον Κλεμάν Λενγκλέ δεν ήταν κι η καλύτερη δυνατή σε προσωπικό επίπεδο, μ' αποτέλεσμα ορυμαγδό δημοσιευμάτων που τον ήθελαν αμφίβολο να συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα, την επόμενη σεζόν, παρότι ανανέωσε (με την προηγούμενη διοίκηση...) τον περασμένο Οκτώβρη.

Ωστόσο ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, που υπενθύμισε ότι έχει υπογράψει ως το 2026, αναφερόμενος σχετικά ξεκαθάρισε ότι και την επόμενη σεζόν θα φορά τα «μπλαουγκράνα»:

«Δεν με βλέπω να φεύγω... Υπέγραψα συμβόλαιο. Θα είμαι στην Μπάρτσα και του χρόνου...» είπε μιλώντας στο «Εurosport».

Aκολούθως είχε μόνο καλά λόγια για τον προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν (που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι συνεχίζει στον πάγκο), για τη δουλειά που έκανε την σεζόν 2020-21:

«Για πρώτη του χρονιά εδώ έκανε καλή δουλειά. Είχαμε δύσκολες περιόδους αλλά κι άλλες με καλό ποδόσφαιρο, νίκες και θετική εικόνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σ' αυτόν τον δρόμο και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση...»