Αντσελότι: «Ξέρω τι σημαίνει να προπονείς τη Ρεάλ. Στόχος το πρωτάθλημα και το Champions League»

Στην επίσημη παρουσίαση του Κάρλο Αντσελότι προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ιταλό προπονητή να μιλά για τους στόχους του ενόψει της νέας περιόδου.

Αντσελότι: «Ξέρω τι σημαίνει να προπονείς τη Ρεάλ. Στόχος το πρωτάθλημα και το Champions League»

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε και επίσημα τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των «μερένγκες». Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τον πάγκο της Έβερτον και ήρθε σε συμφωνία με τον ισπανικό σύλλογο για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024, πραγματοποιώντας έτσι την επιστροφή του στο «τιμόνι» της «βασίλισσα» μετά την «θητεία» του στην ομάδα την διετία 2013-2015.

Ο 61χρονος μίλησε για τους στόχους στην Ρεάλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στους Σέρχιο Ράμος, Γκάρεθ Μπέιλ, Εντέν Αζάρ, όπως επίσης και τις φήμες περί απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Υπόσχομαι τα ίδια και με την πρώτη φορά. Η ιστορία αυτού του συλλόγου σε υποχρεώνει να παίζεις καλά και να προσφέρεις θέαμα. Νομίζω ότι θα επαναλάβουμε κάτι καλό. Ξέρω τι σημαίνει να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα το κάνω με πάθος και χαρά. Στόχος πρέπει να είναι πάντα η κατάκτηση της La Liga και του Champions League», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον Σέρχιο Ράμος τόνισε: «Η Ρεάλ θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες, δεν είχαμε χρόνο μέχρι τώρα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, καταλυτικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι μιλάει με την ομάδα για το μέλλον του, θα πρέπει να μιλήσουμε και μαζί, αλλά πρέπει πρώτα να ενημερωθώ πλήρως για την κατάσταση».

Για τους Εμπαπέ, Μπέιλ και Αζάρ σημείωσε: «Παίκτες με ποιότητα όπως ο Εμπαπέ σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να πετύχεις.Ο Μπέιλ δεν έπαιξε πολύ στην Premier League, αλλά όταν είχε την ευκαιρία σκόραρε πολλά γκολ. Γενικά σκοράρει πολλά γκολ όταν είναι υγιής και παίζει με σταθερότητα. Πλέον, επιστρέφει σε μας και τον ξέρω πολύ καλά. Αν βρει το κίνητρο, μπορεί να κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Τέλος ο Αζάρ είναι κορυφαίος παίκτης, θα δείξει τις ικανότητές του. Μαζί με τον Μπέιλ είναι πολύ σημαντικοί για μας».