Ίντερ: Ανανέωσε με Μπαστόνι ως το 2024

Στη δύναμη της Ίντερ θα παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/5) το ιταλικό κλαμπ.

Ίντερ: Ανανέωσε με Μπαστόνι ως το 2024

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (28/5) η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο μόλις 22χρονος στόπερ αποτέλεσε ένα από τα θεμέλια της άμυνας των «νερατζούρι» απολαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δημιούργησε μια απροσπέλαστη αμυντική τριάδα μαζί με τον Σλοβάκο Μίλαν Σκρίνιαρ και τον Ολλανδό Στέφαν Ντε Φράι.

Ο Μπαστόνι ήταν βασικότατος στη φετινή πορεία της Ίντερ προς τον τίτλο, καταγράφοντας 32 συμμετοχές σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, έτσι η επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μιλάνου δεν προκαλεί έκπληξη σε καμία περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δέχθηκε προτάσεις από αρκετούς άλλους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο προτίμησε να τιμήσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ίντερ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.