Βαλένθια: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε διεθνείς

Σε κίνδυνο η συμμετοχή τεσσάρων παικτών της Βαλένθια στις εθνικές τους ομάδες, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Βαλένθια: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε διεθνείς

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βαλένθια, οι οποίοι μάλιστα είναι και διεθνείς με τις χώρες τους, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους με το εθνόσημο στις διοργανώσεις που ακολουθούν το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον Ολλανδό Γιάσπερ Σίλεσεν, τους Πορτογάλους Γκονσάλο Γκουέδες, Τιερί Κορέια και τον Ουρουγουανό Μάξι Γκόμες. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι έχουν κληθεί από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των «οράνιε» (Φρανκ Ντε Μπουρ) και των Ιβήρων (Φερνάντο Σάντος) στις αποστολές για την τελική φάση του Euro 2020.

Ο Γκόμες έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, ενώ ο 22χρονος αμυντικός Κορέια έχει κληθεί στο αντίστοιχο συγκρότημα της εθνικής ελπίδων της Πορτογαλίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βαλένθια είναι από τα κλαμπ της La Liga που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τον κορονοϊό, καθώς μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχαν εντοπιστεί μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας τέσσερα ακόμα κρούσματα παικτών και μελών της ομάδας.