Sky Sport: «Έτοιμος ο Βαϊνάλντουμ να υπογράψει στην Μπάγερν»

Όπως μετέδωσε το Sky Sport Γερμανίας, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, που δεν θα παραμείνει στη Λίβερπουλ, είναι πολύ κοντά στην ένταξή του στο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου.

Sky Sport: «Έτοιμος ο Βαϊνάλντουμ να υπογράψει στην Μπάγερν»

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο η Μπάγερν Μονάχου να αποτελέσει την επόμενη επαγγελματική στέγη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

O 30χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος της Λίβερπουλ μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, αφού δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή στις συζητήσεις με τη διοίκηση των «κόκκινων» για την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατούσε στο «Άνφιλντ».

Βαϊνάλντουμ για τη Λίβερπουλ: «Είναι κάτι που πρέπει να νιώσεις, δεν βρίσκω λέξεις» (pic, vid)

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του γερμανικού Sky Sport, ο έμπειρος κεντρικός χαφ έχει ήδη αναπτύξει επαφές με την Μπάγερν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Μάλιστα λέγεται πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών διανύουν το τελικό τους στάδιο και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τις οριστικές εξελίξεις στο ενδεχόμενο μετακόμισης του Βαϊνάλντουμ από την Αγγλία στη Γερμανία.

Σημειώνεται πάντως πως οι ετήσιες απολαβές του Ολλανδού ποδοσφαιριστή είναι αρκετά υψηλές, γεγονός που είναι αλήθεια ότι προβληματίζει κάπως τους Βαυαρούς, καθώς στην ίδια θέση διαθέτουν τους Λέον Γκορέτσκα και Τζόσουα Κίμιχ, στους οποίους σχεδιάζουν ήδη να κάνουν επέκταση συμβολαίων.