Λουίς Σουάρες: «Με υποτίμησε η Μπαρτσελόνα - Ο Μέσι χαίρεται γιατί είναι φίλος μου» (vids)

Δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μετά τη νίκη τίτλου της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ -με δικό του γκολ- ξέσπασε σε κλάματα.

Λουίς Σουάρες: «Με υποτίμησε η Μπαρτσελόνα - Ο Μέσι χαίρεται γιατί είναι φίλος μου» (vids)

Όλη η πίεση και η πικρία που «κουβαλούσε» μέσα του όλη τη σεζόν ο Λουίς Σουάρες, αποτυπώθηκαν τόσο στα λόγια του μετά τη νίκη τίτλου της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όσο και στην εικόνα του να κλαίει με λυγμούς με το κινητό στο χέρι, προφανώς μιλώντας με μέλη της οικογένειάς του.

Ο πρώτος σκόρερ των «ροχιμπλάνκος» και πλέον κομβικός παίκτης φέτος στην πορεία τίτλου της ομάδας της Μαδρίτης, είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του ότι ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκε η Μπαρτσελόνα πλήγωσε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, ενώ επισήμανε για άλλη μια φορά τη στενή φιλία του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Είναι δύσκολο αυτό που μού έτυχε, ο τρόπος που με υποτίμησαν και η Ατλέτικο μού άνοιξε την πόρτα. Πολύς κόσμος υπέφερε μαζί μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, υπέφεραν πιο πολύ. Η Ατλέτικο έκανε τρομερή σεζόν, πέρα από τις δυσκολίες που είχαμε.

Δεν ήταν φυσιολογικός ο πρώτος γύρος που κάναμε, επίσης όμως δεν ήταν φυσιολογική η αναποτελεσματικότητα που είχαμε σε πολλά παιχνίδια. Ο Μέσι θα είναι χαρούμενος γιατί είμαστε φίλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

La Liga: Πρωταθλήτρια ξανά η Ατλέτικο, επτά χρόνια μετά! (highlights)

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών Ισπανίας (vid)