Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-4: Κόκκινο «καρέ» ελπίδας για το «σεντόνι»! (Highlights)

Η Λίβερπουλ θριάμβευσε με, ανατροπή και 4-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ κι ανέβηκε 5η στο -4 από την 4αδα και την Τσέλσι έχοντας ματς λιγότερο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 2-4: Κόκκινο «καρέ» ελπίδας για το «σεντόνι»! (Highlights)

Τελικά επικράτησε εκείνη που το χρειαζόταν περισσότερο.

Καλό είναι το γόητρο αλλά ακόμη καλύτερο όταν υποστηρίζεται από κίνητρο.

Βαθμολογικά τέτοιο είχε μόνο η Λίβερπουλ (που θέλει με σπριντ στο φινάλε να αγωνιστεί και του χρόνου στο Champions League) κι έτσι μετά από μια επεισοδιακή μέρα - όπου κλήθηκαν οι παίκτες του Κλοπ ν' αντιπαρέλθουν ότι το πούλμαν τους το μπλόκαραν αντίπαλοι οπαδοί ξεφουσκώνοντας του τα λάστιχα - πήγαν στο Ολντ Τράφορντ (κι ενώ απ' έξω γίνονταν επεισόδια οπαδών των γηπεδούχων με την αστυνομία) και νίκησαν με το εντυπωσιακό 4-2 την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φιρμίνο που πέτυχε τα μισά τέρματα των «κόκκινων» οι οποίοι πλέον είναι 5οι στο -4 από την 4αδα και την Τσέλσι αλλά με ματς λιγότερο (σ. κόντρα στην υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ) από τους «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την ...ειδική των ανατροπών ομάδα του Σόλσκιερ με το ίδιο «νόμισμα», αφού παρότι βρέθηκαν να χάνουν από φαλτσαριστό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες νωρίς (10') αντέδρασαν και με έναν άλλον Πορτογάλο, τον Ντιόγκο Ζότα ισοφάρισαν (34').

Μάλιστα γύρισαν το ματς στις καθυστερήσεις (45'+3') του πρώτου μέρους με το πρώτο γκολ του Φιρμίνο, που ...ξαναχτύπησε στο ξεκίνημα της επανάληψης (47').

Παρότι ο Ράσφορντ (68') έφερε το ματς στο γκολ, ο Σαλάχ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υποχρεώνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» (που έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία στο επόμενο Champions League) στη 2η σερί ήττα τους ενώ η ομάδα του μετρά ισάριθμες διαδοχικές επιτυχίες.

Σε έτερο ματς που διεξήχθη την Πέμπτη η έτερη ομάδα του Λίβερπουλ, Έβερτον έμεινε στο 0-0 με την Άστον Βίλα εκτός έδρας κι οι ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο εκμηδενίστηκαν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουαν Μπισάκα, Μπειγί (86' Μάτιτς), Λίντελεφ, Σο, Μακτόμινεϊ, Φρεντ (63' Γκρίνγουντ), Ράσφορντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φίλιπς, Γουίλιαμς, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (74' Τζόουνς), Σαλάχ (92' Γουίλιαμς), Φιρμίνο, Ζότα (74' Μανέ)

Άστον Βίλα - Έβερτον 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβεπουλ 2-4
(10' Μπρούνο Φερνάντες, 68' Ράσφορντ - 34' Ζότα, 45+2', 47' Φιρμίνο, 90' Σαλάχ)

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ