Μπαρτσελόνα: Κρούση σε Φλικ, αβέβαιο το μέλλον του Κούμαν

Η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για την νέα σεζόν μόνο βέβαιη δεν είναι, με τους Καταλανούς να προσεγγίζουν τον Χάνσι Φλικ για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Μπαρτσελόνα: Κρούση σε Φλικ, αβέβαιο το μέλλον του Κούμαν

Τα δεδομένα για την παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα έχουν αλλάξει μέσα στο διάστημα ενός μηνός. Από εκεί που όλα συνηγορούσαν ότι ο Ολλανδός θα συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα», μετά από τα σερί του θετικά αποτελέσματα, πλέον το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Οι δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας και Λεβάντε εκτός έδρας έχουν αφήσει τους Καταλανούς στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος στη La Liga. Μετά από την διαφαινόμενη απώλεια του εγχώριου τίτλου για δεύτερη σερί σεζόν, ο Ζοάν Λαπόρτα αναμενόμενα έχει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη θέση του προπονητή.

Όπως αναφέρει μάλιστα ρεπορτάζ του ESPN, η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για προπονητή, ενώ πραγματοποίησε κρούση στον Χάνσι Φλικ, με τους «μπλαουγκράνα» να διερευνούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν, καθώς ο Φλικ έχει μείνει ελεύθερος από τους Βαυαρούς, αλλά αναμένεται να διαδεχθεί τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, μετά το τέλος του Euro 2020.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Λαπόρτα, πέραν του Φλικ, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από την γερμανική αγορά, όπως του άλλοτε τεχνικού της Λειψίας και αθλητικού διευθυντή, Ραλφ Ράγκνικ.