Ήττα της Τσέλσι από την Άρσεναλ - Πώς επηρεάζει τον Ολυμπιακό (Highlights)

Η Τσέλσι έχασε εντός έδρας 1-0 από την Άρσεναλ για την Premier League. Πώς επηρεάζεται ο Ολυμπιακός από αυτό το αποτέλεσμα.

Ήττα της Τσέλσι από την Άρσεναλ - Πώς επηρεάζει τον Ολυμπιακό (Highlights)

Με ένα γκολ του Σμιθ Ρόου στο 16ο λεπτό η Άρσεναλ πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι επικρατώντας με σκορ 1-0 της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Οι "μπλε" αν και ήθελαν πολύ τη νίκη για να διατηρηθούν στην τετράδα δεν τα κατάφεραν.

Η ήττα από την Άρσεναλ δεν κοστίζει στην Τσέλσι, η οποία παραμένει έξι βαθμούς μπροστά από τη Γουέστ Χαμ. Βέβαια τα "σφυριά" έχουν ένα ματς λιγότερο και πλέον μετά από αυτή την της Τσέλσι τους δίνεται η ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά.

Παράλληλα όμως, στο «κόλπο» βρίσκεται και η Λίβερπουλ, η οποία είναι στο -7 από την Τσέλσι και έχει δύο ματς λιγότερα! Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ αγωνίζονται την Πέμπτη (13/5) στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εξ αναβολής ματς της 34ης αγωνιστικής της Premier League και στη συνέχεια έχουν τα παιχνίδια με Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (16/5), Μπέρνλι (19/5) και Κρίσταλ Πάλας (23/5).

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτή τη μονομαχία και θέλει η Τσέλσι να μείνει στην τετράδα για να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League μέσα από το πρωτάθλημα και να μην τον ενδιαφέρει αν θα πάρει το τρόπαιο στον τελικό με τη Σίτι ή όχι. Ο Ολυμπιακός αν η Τσέλσι βγει στο επόμενο Champions League μέσω της Premier League θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο των προκριματικών.

Η Τσέλσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει να παίξει με τη Λέστερ εντός και με την Άστον Βίλα εκτός. Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της έχει να παίξει εκτός με τη Μπράιτον και τη Σαουθάμπτον και εντός με τη Γουέστ Μπρομ.