Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Πάει για 20.30 η σέντρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Εκτός «Όλντ Τράφορντ» μεταφέρθηκαν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ενώ όσον αφορά τη σέντρα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Πάει για 20.30 η σέντρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Premier League ενημέρωσε ότι το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ θα καθυστερήσει και ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20.30 ενώ θυμίζουμε ότι ήταν προγραμματισμένη δύο ώρες νωρίτερα (18.30).

Όλα αυτά γιατί νωρίς, οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έκαναν ντου στο γήπεδο για να διαδηλώσουν κατά των Γκλέιζερς, ιδιοκτήτες του κλαμπ. Οι οπαδοί έχουν βγει από τον αγωνιστικό χώρο αλλά παραμένουν στα πέριξ του γηπέδου με τις αρχές να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για να βεβαιωθούν ότι μπορεί να γίνει κανονικά το ματς με ασφάλεια.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι παίκτες βρίσκονται ακόμη στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους για λόγους προστασίας. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται εξονυχιστικός έλεγχος στο «Όλντ Τράφονρτ», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις διεξαγωγής της μεγάλης αναμέτρησης.