Γκουαρντιόλα για την απόλυση Μουρίνιο από την Τότεναμ: Εγώ στηρίχθηκα στις αποτυχίες...

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ερωτηθείς για την απόλυση του άσπονδου φίλου του, Ζοσέ Μουρίνιο, άφησε αιχμές για τη διοίκηση της Τότεναμ και τις πρακτικές των περισσότερων των ποδοσφαιρικών ομάδων

Γκουαρντιόλα για την απόλυση Μουρίνιο από την Τότεναμ: Εγώ στηρίχθηκα στις αποτυχίες...

Παρότι οι σχέσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο έχουν περάσει από... 40 κύματα ειδικά από την εποχή που ήταν στους πάγκους των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, ο Καταλανός μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι μιλώντας για την αποπομπή του Πορτογάλου, από την Τότεναμ, την παραμονή του τελικού του Αγγλικού Λιγκ Καπ άφησε αιχμές κατά της διοίκησης των «σπιρουνιών» αλλά κι εν γένει των ποδοσφαιρικών ομάδων της σύγχρονης εποχής, που δεν έχουν υπομονή αλλά θέλουν άμεσα αποτελέσματα.

Τι είπε ο Γκουαρδιόλα; Απλά ανέφερε πως εκείνον η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι τον στήριξε όταν υπήρξαν αποτυχίες (ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας του στους «Πολίτες») και μετά ήρθαν οι επιτυχίες.

«Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα. Η επιτυχία ήρθε αργότερα... Και ο Σεΐχης και ο Καλντούν ήταν πάντοτε μαζί μου ακόμα και στις δύσκολες ήττες και με έκαναν πιο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες» ήταν το σχόλιο του Γκουαρδιόλα που τα είπε...όλα.