Zιντάν: Δικαιούμαστε να παίξουμε στο Champions League!

O Zινεντίν Ζιντάν τόνισε για τις φήμες περί αποκλεισμού της Ρεάλ Μαδρίτης από την συνέχεια του Champions League ως τιμωρία για την συμμετοχή στην European Super League ότι είναι παράλογο να μην έχει η ομάδα του το δικαίωμα ν' αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Zιντάν: Δικαιούμαστε να παίξουμε στο Champions League!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, παραμονή του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την ...συνονόματη Ρεάλ Μπέτις για την La Liga αναφέρθηκε στις πληροφορίες περί τιμωρίας της ομάδας του από την UEFA για τον ηγετικό ρόλο της στην απόπειρα δημιουργίας της Εuropean Super League (σ. την οποία οι «μερένγκες» δεν έχουν αποκηρύξει...) ακόμη και μ' αποκλεισμό από το τρέχον Champions League.

O Γάλλος τεχνικός επεσήμανε ότι είναι δικαίωμα της ομάδας του να τεθεί αντιμέτωπη της Τσέλσι στον ημιτελικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που το κέρδισε με τις προκρίσεις της στις προηγούμενες φάσεις του τουρνουά και δεν της γίνεται κάποια... χάρη από την UEFA:

«Έχουμε το δικαίωμα να παίξουμε στο Champions League, είναι παράλογο (να μην παίξουμε) και θα προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση».

Για το αν φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία κόντρα στην Τσέλσι:

«Όχι δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε επειδή έχουμε το δικαίωμα να παίξουμε και ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του ως συνήθως».

Για το αν τον ενόχλησαν τα μπλουζάκια των παικτών της Καντίθ για τη European Super League: «Καθόλου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει».

Επιστροφή Αζάρ

Όσο για τους τραυματισμούς υπάρχει μια μεγάλη επιστροφή: εκείνη του Έντεν Αζάρ:

«Ο Κρος δε θα είναι μαζί μας, ενώ ο Μόντριτς θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Champions League. Ο Αζάρ θα είναι μαζί μας και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπέτις».