Επίσημο: Αποχώρησαν από την European Super League Ίντερ και Ατλέτικο

Δύο ακόμη ομάδες έφυγαν την European Super League. Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσαν την Τετάρτη (21/4) πως αποχωρούν.

Επίσημο: Αποχώρησαν από την European Super League Ίντερ και Ατλέτικο

Την αποχώρησή τους από τη European Super League επισημοποίησαν Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League.

Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας.

ESL: Αποχώρησαν όλες οι αγγλικές ομάδες!

Με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα και όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε», αναφέρει η διοίκηση της Ίντερ.

Η ανακοίνωση της Ατλέτικο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ατλέτικο Μαδρίτης, συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης (21/04) κι αποφάσισε να κοινοποιήσει επίσημα στη Super League και στους υπόλοιπους συλλόγους, ν την απόφασή του να μην επισημοποιήσει τελικά την προσήλωσή του στο έργο.

Λίβερπουλ: Ο πρόεδρος Τζον Χένρι ζήτησε συγγνώμη και δεν αποχωρεί (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα να συμμετάσχει σε αυτό το έργο σε απάντηση σε συνθήκες που δεν υπάρχουν πλέον σήμερα. Για τον σύλλογο, η αρμονία μεταξύ όλων των ομάδων που απαρτίζουν την οικογένεια των ροχιμπλάνκος είναι απαραίτητη, ειδικά των οπαδών μας.

Ανακοίνωση ESL: «Πιέστηκαν να αποχωρήσουν οι αγγλικές ομάδες»

Η πρώτη ομάδα και ο προπονητής της, έδειξαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του συλλόγου, καταλαβαίνοντας ότι τα αθλητικά πλεονεκτήματα πρέπει να υπερισχύουν οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου».