Λίβερπουλ: Ο πρόεδρος Τζον Χένρι ζήτησε συγγνώμη και δεν αποχωρεί (vid)

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» το πρωί της Τετάρτης (21/4) ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, τον κόουτς Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές για την αναστάτωση που όπως είπε προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League.

Λίβερπουλ: Ο πρόεδρος Τζον Χένρι ζήτησε συγγνώμη και δεν αποχωρεί (vid)

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε το τελευταίο 48ωρο ζήτησε από τον Κλοπ, τους παίκτες του και τον κόσμο, ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η δουλειά του στην ομάδα δεν έχει τελειώσει, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες περί αποχώρησής του.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για την αναστάτωση των τελευταίων 48 ωρών. Το πρότζεκτ που φτιάξαμε δεν θα προχωρούσε δίχως την στήριξη του κόσμου και έγινε κατανοητό. Σας ακούσαμε όλοι κι εγώ.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον Κλοπ και τους παίκτες και όλους όσοι εργάζονται στη Λίβερπουλ για να κάνουν τον κόσμο περήφανο. Δεν είχαν καμία ευθύνη σε όλο αυτό.

Αγαπούν τη δουλειά τους για να σας κάνουν όλους χαρούμενους. Πριν από κάτι περισσότερο από μια 10ετία, όταν υπογράψαμε, ονειρευτήκαμε ό,τι είχατε ονειρευτεί και δουλέψαμε για τη βελτίωση του κλαμπ. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, τα κάνουμε για το καλό του κλαμπ. Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι συνέβη τις τελευταίες δύο μέρες και ζητάω ξανά συγγνώμη. Δείξατε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί. Αυτό που μας έδειξε και η πανδημία είναι πόσο σκληρό είναι να μην έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο».