Serie A: Μιας πεντάρας ...Λάτσιο για τη Νάπολι (highlights)!

Η Νάπολι συνέτριψε 5-2 την Λάτσιο και την άφησε μακριά από την μάχη για το «σεντόνι», ενώ εκείνη είναι στο -2 από την 4αδα και την Αταλάντα, που έμεινε στο 1-1 με την Ρόμα, στο «Ολίμπικο» για την 32η αγωνιστική της Serie A.   Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία.

Serie A: Μιας πεντάρας ...Λάτσιο για τη Νάπολι (highlights)!

Κόκκινες (μία για κάθε ομάδα), δύο γκολ και τελικά ισοπαλία (1-1) στο «Ολίμπικο» ανάμεσα στη Ρόμα και την Αταλάντα για την 32η στροφή της Serie A. Οι «Τζαλορόσι» έσωσαν τον βαθμό, όμως έμειναν τρεις πόντους από την εξάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον αντίποδα, οι «Μπεργκαμάσκι» παρέμειναν 3οι με 65 βαθμούς, αλλά έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 2η θέση και να «αγκαλιάσουν» την έξοδο στο Champions League. Ο Μαλινόβσκι άνοικε το σκορ για την Αταλάντα αλλά ο Κριστάντε με «κεραυνό» έφερε το ματς στα ίσα στο 75'.

Στο -2 από την ομάδα της Λομβαρδίας αλλά και την ισόβαθμη της Γιουβέντους είναι η Νάπολι που συνέτριψε 5-2 την Λάτσιο στην αναμέτρηση που έκρινε πολλά στη μάχη της Ευρώπης.

Πρωταγωνιστής για τους «παρτενοπέι» που υποχρέωσαν τους «πρωτεουσιάνους» σε ήττα μετά από 5 σερί επιτυχίες ο Λορέντσο Ινσίνιε με δύο τέρματα.

Οι λατσιάλι έμειναν στο -7 από την τετράδα αν κι έχουν ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» του Champions League

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (21/4)

Η Γιουβέντους συνήλθε μετά την ήττα από την Αταλάντα και γύρισε το ματς με την Πάρμα (3-1), ενώ η Ιντερ δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο κόντρα στην Σπέτσια (1-1) αλλά αύξησε τη διαφορά!

Η Γιουβέντους όχι μόνο γύρισε τον αγώνα αλλά πλησίασε και τη Μίλαν στη δεύτερη θέση, αφού η ομάδα του Μιλάνου έχασε νωρίτερα από τη Σασουόλο.

Η Ιντερ βρέθηκε να χάνει κόντρα στη Σπέτσια, ισοφάρισε αλλά δεν κέρδισε, ωστόσο αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη της βαθμολογίας Μίλαν, με την ομάδα του Κόντε στο δεύτερο ημίχρονο να έχει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Τη τέταρτη διαδοχική της νίκη στη Serie A έψαχνε το απόγευμα της Τετάρτης (21/4) κόντρα στη Σασουόλο η Μίλαν, ωστόσο έπεσε πάνω στον Ρασπαντόρι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (είχε περάσει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό) των «νεροβέρντι» σκόραρε δις (76', 83') ολοκληρώνοντας την ανατροπή και βάζοντας τους «ροσονέρι» σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονής τους στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Για τους Λομβαρδούς που δεν αγωνίστηκε ξανά ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, είχε ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Τσαρχάνογλου.

Στα άλλα ματς, η Κάλιαρι νίκησε στην έδρα της Ουντινέζε (0-1), ενώ σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής πήρε η Τορίνο εκτός με την Μπολόνια (1-1). Τζένοα και Μπενεβέντο έμειναν στο 2-2, ενώ η Σαμπντόρια πέρασε από την Κροτόνε (0-1).

Την Τρίτη (20/4)

Tεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Φιορεντίνα στη Βερόνα επί της τοπικής Ελλάς με σκορ 2-1 στο εναρκτήριο ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βλάχοβιτς για τους «βιόλα» μ' ένα γκολ και δημιουργία ενός ακόμη.

Έτσι, η ομάδα της Τοσκάνηε επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, σκαρφαλώνοντας στη 13η θέση του Καμπιονάτο και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική:

Τρίτη 20/4

Eλλάς Βερόνα-Φιορεντίνα 1-2
(72' Σαλσέδο - 45+2' πεν. Βλάχοβιτς, 65' Κάσερες)


Τετάρτη 21/4

Μίλαν-Σασουόλο 1-2
(30' Τσαρχάνογλου - 76', 83' Ρασπαντόρι)

Μπολόνια-Τορίνο 1-1

(25΄ Μπάροου - 58΄ Μαντραγκόρα)

Κροτόνε-Σαμπντόρια 0-1

(53΄ Κουαλιαρέλα)

Τζένοα-Μπενεβέντο 2-2

(11΄,21΄ Πάντεφ - 5΄ Βιόλα, 15΄ Λαπάντουλα)

Γιουβέντους-Πάρμα 3-1

(43΄,47΄ Άλεξ Σάντρο, 68΄ Ντε Λιχτ - 25΄ Μπρούγκμαν)

Σπέτσια-Ίντερ 1-1

(12΄ Φαρίας - 39΄ Πέρισιτς)

Ουντινέζε-Κάλιαρι 0-1
(55΄πεν. Ζοάο Πέδρο)

Πέμπτη 22/4

Ρόμα-Αταλάντα 1-1
(75' Κριστάντε-26' Μαλινόφσκι)

Νάπολι-Λάτσιο 5-2
(7' πεν., 53' Ινσίνιε, 12' Πολιτάνο, 65' Μέρτενς, 80' Οσιμέν - 70' Ιμόμπιλε, 74' Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ