Ζιντάν: Μακάρι να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι το Σαββατιάτικο κλάσικο το τελευταίο της καριέρας του Λιονέλ Μέσι ευχήθηκε το αντίθετο, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ του πρωταθλήματος (La Liga) η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα

Ζιντάν: Μακάρι να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι είναι (μακράν) ο αρχισκόρερ στην ιστορία των «clasico» κι έχει «πληγώσει» την Ρεάλ Μαδρίτης 26 φορές (σ. όσα και τα γκολ του) στην «μητέρα των μαχών» της La Liga;

Ο Ζινεντίν Ζιντάν - παρότι είναι ο «νούμερο 1 κίνδυνος» που καλείται να εξουδετερώσει και στην Σαββατιάτικη (10/04) αναμέτρηση των «μερένγκες» με την Μπαρτσελόνα - προέβη σε μια δήλωση που τον τιμά, καθότι αποπνέει αληθινό αθλητικό ήθος, αλλά και αναγνώριση του αντιπάλου.

Ο «Ζιζού» , παραμονή της μετωπικής Καστιγιάνων και Καταλανών που είναι κομβική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες είναι στο -3 (Ρεάλ) και το -1 (Μπαρτσελόνα) από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, ρωτήθηκε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο clasico να είναι το τελευταίο του Αργεντινού.

Με τον Γάλλο να εύχεται το αντίθετο!

«Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο clasico του Μέσι, μακάρι να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι καλά εκεί. Είναι καλό για τη La Liga να μείνει».

Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος παίκτης που δεν ανήκει στους «μπλάνκος» για τον οποίο ρωτήθηκε.

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε σε μια ακόμη συνέντευξη Τύπου με τον τεχνικό των Μαδριλένων να απαντά:

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δεν είναι παίκτης μου και δεν θέλω να πω τίποτα. Ενδιαφέρομαι μόνο για το αυριανό παιχνίδι. Εφόσον ο Κίλιαν είναι τόσο καλός και ενδιαφέρεται να έρθει σε εμάς, θα δούμε τι θα γίνει".