Παρί Σεν Ζερμέν: Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια για Νεϊμάρ

Δυσαρεστημένοι φέρεται να είναι συμπαίκτες του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου στην ήττα από τη Λιλ (0-1) για την Ligue 1.

Παρί Σεν Ζερμέν: Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια για Νεϊμάρ

Δυσαρέσκεια επικρατεί, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L'Equipe", στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τη Λιλ (ήττα για τους Παριζιάνους με 0-1), το Σάββατο (3/4).

Η αποβολή του Βραζιλιάνου επιθετικού, με απευθείας κόκκινη κάρτα (90') στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αποφασιστικού αγώνα για τον τίτλο της Ligue 1, απέναντι στη Λιλ, φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του.

Όπως εξηγεί σήμερα (6/4) η γαλλική εφημερίδα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταλήγει στα αποδυτήριο με αποβολή στο τέλος ενός παιχνιδιού. Τέσσερις φορές συνολικά δεν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι: δύο εναντίον της Μαρσέιγ, μία φορά εναντίον της Μπορντό και το Σάββατο (3/4) εναντίον της Λιλ.

Μια από τις αιτίες αυτών των αποβολών, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, είναι η απογοήτευση του να μην μπορεί να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση, όταν επιστρέφει μετά από απουσία εβδομάδων λόγω τραυματισμού.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας