Άστον Βίλα: «Έδεσε» Κόνσα μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Στην επέκταση του συμβολαίου του Έζρι Κόνσα προχώρησε η Άστον Βίλα, «δένοντας» τον νεαρό ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Άστον Βίλα: «Έδεσε» Κόνσα μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Την επέκταση του συμβολαίου του Έζρι Κόνσα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (2/4) η διοίκηση της Άστον Βίλα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους και ελπιδοφόρους στόπερ της Premier League, «εξαργύρωσε» ουσιαστικά την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τους «χωριάτες», κερδίζοντας ένα νέο συμβόλαιο.

Η κίνηση αυτή της Άστον Βίλα, βεβαίως, έχει διττή σημασία, αφού πέρα από την έμπρακτη ανταμοιβή του νεαρού, οι ιθύνοντες της ομάδας αναμφίβολα προετοιμάζουν το έδαφος προκειμένου να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε περίπτωση πώλησης του παίκτη σε μεγαλύτερο κλαμπ.

Γι' αυτό, άλλωστε, εικάζεται ότι στο νέο συμβόλαιο του Κόνσα έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης σε σχέση με πριν, αφού είναι δεδομένο ότι ο 23χρονος μπακ έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα άλλων συλλόγων με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος.