Κλοπ: «Πρέπει να παλέψουμε με όλα όσα έχουμε»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον αγώνα με την Άρσεναλ, τους τραυματίες, τις επιστροφές και τη νέα συνεργασία της FSG.

Κλοπ: «Πρέπει να παλέψουμε με όλα όσα έχουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Άρσεναλ το βράδυ του Σαββάτου (3/4), μίλησε για όλους και για όλα.

Για την νέα συνεργασία της FSG:

«Από όσο γνωρίζω, αυτό σημαίνει ότι μας δίνει συνέπεια σε αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι καλά νέα. Οι ομάδες υπέφεραν επίσης τον περασμένο χρόνο, αυτό μας δίνει λίγο περισσότερη ασφάλεια που θα συνεχιστεί όπως έκανε πριν».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Τζόουνς με την εθνική Αγγλίας:

«Θα του μιλήσω. Δεν θέλεις να βλέπεις αυτά τα πράγματα μετά από ένα παιχνίδι, αλλά όλοι γνωρίζουμε, πως σε μια στιγμή που χάνετε ένα παιχνίδι, και αυτό σήμαινε πολλά για τον Τζόουνς που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Αν η άλλη ομάδα δεν έκανε τίποτα, δεν θα υπήρχε κάποια αντίδραση».

Για την επιστροφή των Φιρμίνο, φαν Ντάικ και Χέντερσον:

«Ο Φιρμίνο έχει επιστρέψει, αλλά οι υπόλοιποι όχι. Δεν έχω ιδέα για το EURO, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι εκεί που θα έπρεπε να ήταν την δεδομένη στιγμή. Αν είναι έτοιμοι, τότε θα είναι έτοιμοι. Τώρα βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας».

Για το υπόλοιπο της σεζόν:

«Δεν ζούμε στην ονειρική χώρα, αλλά αν με ρωτήσετε τι θέλω για την τελευταία περίοδο, τότε θα έλεγα ας πάμε με ό, τι έχουμε και ρίξτε μια ματιά που θα φτάσουμε. Δεν έχουμε πλέον πολλούς πόντους για χάσιμο.

Έχουμε προπόνηση, για να δουλέψουμε ξανά με όλους τους παίκτες».

Για την Άρσεναλ:

«Είναι ένα τεράστιο τεστ. Η Άρσεναλ είναι μια ποιοτική ομάδα. Έχει πολλές δυνατότητες και μεγάλη ποιότητα. Έχουν μια πραγματικά συναρπαστική ομάδα.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα είναι δύσκολο και για την Άρσεναλ. Εμείς θέλουμε να είμαστε μια ομάδα, την οποία δεν θα θέλει να αντιμετωπίσει η Άρσεναλ. Πρέπει να παλέψουμε με όλα όσα έχουμε».

Για την εξαιρετική φόρμα του Ζότα:

«Ο Ντιόγκο είναι σε καλή στιγμή – το έδειξε ξανά στο κατά την διακοπή. Αυτά είναι τα σπάνια οφέλη της διεθνούς διακοπής από συλλογική άποψη! Ο Σακίρι έπαιξε επίσης καλά για την Ελβετία. Είναι οφέλη, αλλά όχι πολλά. Τώρα όλοι επέστρεψαν, είναι όλοι υγιείς, οπότε ας πάμε για αυτό».

Για τον Χέντερσον:

«Δεν είναι εδώ – δεν μπορεί να προπονηθεί αλλά σίγουρα θα προπονηθεί τις επόμενες μέρες και τις επόμενες εβδομάδες. Εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν είμαι γιατρός , όλα εξαρτώνται από τον χρόνο, θα είναι αρκετός; Δεν έχω ιδέα»

Για τον Φίλιπς ο οποίος αναδείχθηκε παίκτης του μήνα:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος για αυτόν. Αγαπώ τους οπαδούς μας που του έδωσαν το βραβείο του παίκτη του μήνα. Το αξίζει πολύ. Δεν είναι το μεγαλύτερο βραβείο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει. Τον χρειαζόμαστε».