Μπλιντ: Σοβαρή ζημιά με ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο

Άτυχος στάθηκε ο μεσοαμυντικός του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδίας Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο στο παιχνίδι των «οράνιε» με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Μπλιντ: Σοβαρή ζημιά με ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Ντάλεϊ Μπλιντ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ολλανδίας με το αντίστοιχο συγκρότημα του Γιβραλτάρ (7-0) το βράδυ της Τρίτης (31/3) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

O 31χρονος αμυντικός μέσος των «οράνιε» και του Άγιαξ βρέθηκε στο έδαφος στο 51ο λεπτό της συνάντησης έπειτα από ένα άσχημο πέσιμο στην προσπάθεια να ανακόψει αντίπαλο ποδοσφαιριστή και έγινε αμέσως αναγκαστική αλλαγή.

Σοβαρός τραυματισμός του Ντάλεϊ Μπλιντ στο ματς της Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής για την ακρίβεια υπέστη, όπως έγινε γνωστό σήμερα (1/4), ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αστράγαλο και ελαφριά κάκωση στο ίδιο γόνατο.

Όπως είναι λογικό, ο Μπλιντ εμφανίστηκε απογοητευμένος από τις εξελίξεις, δηλώνοντας: «Υποθέτω ότι η σεζόν μου στον Άγιαξ τελείωσε... Θα μπω στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα. Ασφαλώς είμαι πολύ απογοητευμένος... Παίζεις ποδόσφαιρο για να κερδίζεις τρόπαια και η διεκδίκησή τους γίνεται τους ερχόμενους μήνες».

Ο Άγιαξ προηγείται με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με τη Φίτεσε στις 18 Απριλίου, ενώ παράλληλα διεκδικεί την είσοδό του στα ημιτελικά του Europa League αντιμετωπίζοντας τη Ρόμα στους «8».

Όμως ο Μπλιντ θα είναι απών. «Φυσικά, θα ήθελα να είμαι εκεί. Είναι μια υπέροχη σεζόν με τον Άγιαξ μέχρι τώρα. Ωστόσο για μένα τελειώνει πολύ απότομα...», σχολίασε σχετικά.

Παρ' όλα αυτά παραμένει αισιόδοξος ότι δεν θα χάσει και το καλοκαιρινό ραντεβού με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Αν όλα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου, ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να είμαι παρών στο Euro».