Σοβαρός τραυματισμός του Ντάλεϊ Μπλιντ στο ματς της Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ τραυματίστηκε, σοβαρά, κατά τη διάρκεια του αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με το Γιβραλτάρ και στον Άγιαξ αγωνιούν για την κατάσταση του...

Σοβαρός τραυματισμός του Ντάλεϊ Μπλιντ στο ματς της Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ

«Πύρρειος νίκη» ενδέχεται ν' αποδειχθεί η χθεσινή (30/03) της Ολλανδίας επί του Γιβραλτάρ (7-0), εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αφού «σ' αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι φίλοι κι οι ιθύνοντες του Άγιαξ μετά τον τραυματισμό του Ντάλεϊ Μπλιντ κατά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο διεθνής στόπερ του «Αίαντα», τραυματίστηκε σοβαρά στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «οράνιε» στο 51ο λεπτό του αγώνα.

Ο έμπειρος αμυντικός (γιος του εμβληματικού Ντάντι Μπλιντ) στην προσπάθεια του να κόψει τον Ντε Μπαρ έπεσε άσχημα και φάνηκε να χτυπάει τόσο στον δεξιό του αστράγαλο όσο και στο γόνατο του.

Ο ίδιος μάλιστα έπιανε το γόνατο του και σφάδαζε στον πόνο ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μαλέν.

Στην Ολλανδία γράφουν πως ο Μπλιντ την Τετάρτη (31/3) με την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και από την ομάδα του Άγιαξ για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός όμως Φρανκ ντε Μπουρ σε δηλώσεις του έσπευσε να ηρεμήσει λίγο τις ανησυχίες τονίζοντας πως το πρόβλημα είναι στον αστράγαλο και όχι στο γόνατο λέγοντας: «Δεν ξέρω ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός αλλά δεν ήταν στο γόνατο αλλά στον αστράγαλο...».

Περισσότερα μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων...